Vi søker kloke hoder

Vi søker advokater/advokatfullmektiger

TYR Advokatfirma AS er i vekst og søker nå etter advokater/ advokatfullmektiger. For erfarne advokater med egen portefølje kan det være aktuelt å diskutere partnerskap.

TYR Advokatfirma AS tilbyr tjenester både til offentlige aktører, private klienter og næringslivet. Vi er interessert i kandidater innenfor fast eiendom, selskapsrett, skatterett, strafferett, konkursbehandling og familie, arv og skifte. Vi legger stor vekt på relevant erfaring og akademiske resultater. Både kandidater med erfaring og nyutdannede oppfordres til å søke. Vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser og tett oppfølging fra erfarne advokater. TYR Advokatfirma AS har hovedkontor i Drammen og et avdelingskontor i Oslo, men arbeidssted må påregnes å være på kontoret i Drammen.

Spørsmål og søknad rettes til:
Nina Elisabeth Seierstad Andresen
Advokat & Partner/Styreleder
Andresen@tyradvokater.no


Med øye for detaljer og trygghet i faget, er vi kompromissløse utfordrere i kampen om å sikre interesser på vegne av våre oppdragsgivere. Vi trives med komplekse problemstillinger og skaper resultater gjennom overblikk, integritet og tydelighet.
Med ansvar for å skape rett.

Nina Elisabeth S. Andresen

Advokat & Partner

Strafferett
Arv og testament
Familierett, skilsmisse og samlivsbrudd
Barnefordeling, samvær og bosted
Barnevern
Tvisteløsning og prosedyre