Kan vi hjelpe deg?

Våre medarbeidere hjelper deg gjerne om du trenger bistand innenfor noen av våre kompetanseområder.

Aktuelt

Nytt kompetanseområdet - helserett

Vi har utvidet vårt kompetanseområde til også å omfatte helserett. Helsesektoren er i dag et område med omfattende lovgivning, og inneholder regler som gjelder både helse- og omsorgstjenesten, helsepersonell og pasienter/brukere.

Frifunnet for promillekjøring.

Advokatene i TYR Advokatfirma har en variert arbeidshverdag. Fra å utarbeide aksjonæravtaler den ene dagen til å arbeide som forsvarer i straffesaker dagen etter. I begge tilfeller gjelder det å gjøre et godt grunnarbeid. Advokat Bjørn Jacobsen var for kort tid siden forsvarer for en mann som var tiltalt for kjøring i påvirket tilstand. Han nektet for å ha kjørt bilen. Påtalemyndighetens bevis holdt ikke, og tiltalte ble derfor frikjent.

Nytt i arbeidsretten - høst 2022

Sommeren er langt på vei et tilbakelagt kapittel. Når arbeidsgivere og arbeidstakere nå er tilbake på arbeid, er det greit å være klar over at arbeidslivets spilleregler har endret seg litt gjennom sommeren. Her får du en kort oppsummering av de viktigste endringene fra arbeidsrettsadvokatene i TYR Advokatfirma AS:

Ivar Strømsjordet tiltrådte som senioradvokat fra 20. juni.

Det er med stor glede vi kan informere om at Ivar Strømsjordet tiltrådte som senioradvokat hos oss den 20. juni.

Ivar har praktisert som advokat i Drammen i 37 år. Før han startet sin advokatkarriere var han amanuensis ved det juridiske fakultet ved Universitet i Oslo og dommerfullmektig.

Ivar er en anerkjent og høyt respektert advokat. Han har lang og bred erfaring innenfor restrukturering og insolvens, alminnelig forretningsjus, fast eiendoms rettsforhold og familie og arverett. Ivar jobber også med styreverv.

Ivar vil være en stor faglig styrke for oss, og vi ønsker ham hjertelig velkommen på laget.